Marius Stan: „Ibeh şi Baotici, nişte lipitori!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retrogradarea unor jucători la echipele-satelit este o practică întâlnită în întreaga lume, aşa cum un muncitor, indiferent de branşă, se trezeşte trecut pe linie moartă atunci când nu mai este eficient.

După ce a scăpat de Romeo Stancu - fotbalistul care a fost în stare să intre cu forţa în antrenamentele conduse de Dorinel Munteanu (deşi fusese înştiinţat că se poate pregăti numai cu formaţia a doua a clubului) - Oţelul are probleme cu nigerianul John Ibeh, bosniacul Zdenko Baotici, dar şi cu românul Marius Matei, informează cotidianul gălăţean "Viaţa Liberă".

Ultimii doi se pregătesc de mai bine de o lună cu echipa de Liga a III-a a grupării dunărene, iar surpriza se numeşte Ibeh, cel care încă stă departe de efort deoarece a fost operat la genunchi acum o lună şi jumătate.

„Cei trei, pe lângă faptul că au jucat foarte puţin, au avut o atitudine la polul opus când le-am solicitat renegocierea contractelor. Nici n-au vrut să stea de vorbă, dar la un mod arogant. Prin urmare, vor plăti, veţi mai auzi de ei ca fotbalişti cum mai auziţi de Romeo Stancu. Niciodată nu voi înţelege însă ce e în capul acelui jucător care preferă să dea ture de teren, ca la atletism, şi să nu joace. Unde e orgoliul lui de fotbalist, care vrea să joace, să arate că are valoare? Să stai să te complaci, să stai aici ca o lipitoare ca să încasezi un contract?", a declarat directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite