Marius Stan: "Adversarii vor mulţi jucători de la noi, dar nu ne dezicem de proiectul nostru!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că sunt mulţi jucători de la gruparea gălăţeană doriţi pentru un transfer, dar în cazul în care elevii lui Dorinel Munteanu termină anul pe primul loc al clasamentului, nu se gândeşte să cedeze vreun fotbalist.

"E o chestie de logică simplă, rămânând pe primul loc după 19 etape, e normal să-ţi faci un calcul pentru finalul campionatului, iar la final miza nu se compară cu preţul din vânzarea oricărui jucător. Nu suntem nici copii şi nici fraieri să nu gândim aceste lucruri. Sigur, acum mulţi poate ar vrea să cumpere jucători de la noi pentru a scăpa de un adversar", a spus Marius Stan.

El a menţionat că nu va schimba strategia campaniei de transferuri din această iarnă, chiar dacă echipa sa va fi prima în clasament, la Galaţi urmând să ajungă tot jucători din ligile inferioare. "În mod sigur nu ne vom dezice de acest proiect al nostru. Admiţând că avem nevoie de un vârf de atac şi ştiind că un atacant costă foarte mult, ar trebui să scoatem din buzunar poate un milion de euro, ceea ce nu vom face niciodată. În plus, un astfel de jucător ar trebui plătit cu trei, patru sute de mii de euro pe an, ceea ce cu siguranţă n-am face, pentru că am strica unitatea vestiarului. Astfel că vom merge tot pe aceeaşi idee de a păstra spiritul de echipă intact, spirit care este foarte important pentru noi", a mai spus Marius Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite