Marius Pena: "În primăvară Oţelul va avea o creştere din toate punctele de vedere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Marius Pena a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării Oţelul, că echipa gălăţeană va avea la primăvară o creştere din toate punctele de vedere, după ce startul de campionat a fost "mai ezitant".

Întrebat ce va oferi Oţelul în primăvară, Pena a răspuns: "Păi, în primul rând o creştere din toate punctele de vedere. Am început campionatul mai ezitant, ne-am împiedicat de echipele mai slab cotate. Tocmai greşelile astea sper să nu le mai facem şi să jucăm cât mai bine meci de meci".

El consideră că startul ezitant de sezon nu a fost neapărat afectat de câştigarea campionatului şi a Supercupei României. "Poate că a fost o mai mică concentrare, dar am rămas aceiaşi oameni modeşti şi sunt sigur că ne vom reveni, nu vom mai pierde aşa de uşor puncte!", a explicat fotbalistul.

Pena a precizat că echipa resimte oboseala după două cantonamente în care s-a lucrat mult şi fizic, nu numai din punct de vedere tactic. "Dar este bine că măcar nu se resimte frigul din România aici, în Cipru. Avem condiţii bune de cantonament", a adăugat el, menţionând că este bine că Oţelul se va pregăti în perioada următoare şi în Spania. "Este bine că ne pregătim tot afară, îţi dai seama că în România n-am avea unde, de fapt pe vremea asta n-ai nici cum să alergi pe undeva. Este bine că mergem în Spania, putem face în continuare antrenamente cu mingea, sper să avem şi meciuri amicale puternice, iar la începerea returului să fim în formă maximă", a spus Marius Pena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite