Marius Niculae: "Steaua a câştigat în derby dar cu un meci nu se face primăvară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Marius Niculae a vorbit despre meciul cu Steaua şi despre lupta la titlu.

"E o singură bătălie. Au câştigat un meci, bravo lor, dar cu un meci nu se face primăvara. Până la urmă păstrăm distanţa faţă de Steaua, campionatul e lung şi se pot întâmpla multe.

Avem şansa să jucăm din trei în trei zile şi să ştergem cu buretele acest meci. În aceste ultime două meciuri din campionat riscăm să pierdem tot ce-am muncit în ultimele şase luni. Acum se vede caracterul puternic, suntem obligaţi să rămânem uniţi până la final", a spus Marius Niculae la Dolce Sport.

"Înfrângerea cu Steaua e prea dureroasă ca să ne mai gândim la acel 5-1 cu Petrolul. Trebuie să câştigăm în Cupă, pentru că este un obiectiv pentru noi. Suntem o echipă experimentată, vom şti să gestionăm acest meci"., a spus acesta despre meciul din Cupă, cu Petrolul.

"Antrenorul ne-a spus să ţinem capul sus, Ciobi nu e un tip recalcitrant. Spune tot ce are de spus pe un ton foarte calm, dar zice foarte bine, încât ajungem să ne simţim vinovaţi toţi. Ciobi se mai consultă cu noi, dar deciziile le ia singur. Nu este un antrenor influenţabil, nici de Badea, nici de Săvulescu", a mai spus Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite