Marius Niculae: "S-au făcut mai multe erori împotriva noastră decât am avut avantaje"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat, luni, că în primele 18 etape ale Ligii I, echipa sa a fost mai mult dezavantajată decât ajutată de arbitri.

"Cred că am fost mai mult dezavantajaţi de arbitri decât avantajaţi. Din statistica pe care am văzut-o în presă, am văzut că s-au făcut mai multe erori împotriva noastră decât avantaje. Şi la ultimul meci, eu am văzut penalti clar. Arbitrul Tudor e cel mai bun pe care îl avem în România. Poate se mai pune problema să mai greşească, dar eu acum eu cred că nu a greşit", a declarat Niculae.

Jucătorul dinamovist consideră că 2011 a fost unul bun pentru echipa sa: "Am terminat pe primul loc doar un tur, mai avem mult de muncă până la final. Avem aceleaşi şanse de a câşiga titlul ca şi următoarele patru clasate. Chiar şi Steaua, deşi nu se află printre primele patru. Ne bucurăm şi, deşi am avut un an foarte greu cu pierderea finalei cupei, împotriva rivalilor, am reuşit să rămânem acelaşi grup unit şi să obţinem rezultate la care nimeni nu se aştepta. Dar le-am dat o palmă tuturor şi le-am arătat că prin unitatea grupului putem realiza ceva".

Singurul lucru care lipseşte echipei Dinamo în opinia lui Niculae sunt suporterii. "Avem sărbători fericite. Moş Crăciun ca în toţi anii va fi îmbrăcat în roşu şi alb. Nu ştiu dacă o să vină cu multe daruri, pe criza asta... De la Miami să vină soare, pentru că acum e cam frig. Poate ne lipsesc suporterii, mai ales când ne uităm la rivali că se umple stadionul, iar la noi vin trei sau patru sute. Asta e dureros, dacă nu vin să te încurajeze când eşti pe primul loc, atunci când?", a mai spus Niculae.

Întrebat despre un posibil transfer al său de la Dinamo, Niculae a răspuns: "Am spus-o de atâtea ori încât risc să devin ca papagalul meu de acasă, Paco. Acum spune «ce face bebe?». Poate schimarea aceasta de climat, cu plecarea la Kavala, a fost de bun augur pentru mine. Nu a fost presiune în jurul meu, am fost liniştit mi-am văzut de treabă. Apoi am venit plin de energie şi motivat pentru a demonstra că Marius Niculae poate juca la un nivel înalt".

După 18 etape, Dinamo ocupă locul 1 în campionat, cu 40 de puncte, având un punct mai mult decât CFR Cluj, oupanta locului secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite