Marius Niculae are de luat 100.000 de euro de la Kavala: I-a reclamat pe greci la UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Atacantul dinamovist a jucat şase luni la Kavala dar mai are de primit o restanţă de 100.000 de euro, sumă pentru care se va judeca la forurile internaţionale.

“Săgeată” a jucat şase luni la Kavala, sub formă de împrumut de la Dinamo, iar în vară s-a întors la roş-albi. Pentru perioada în care a evoluat la greci ar fi trebuit să primească 150.000 de euro dar şefii clubului elen i-au plătit doar 50.000 de euro după care la data de 30 iunie, când i-a expirat împrumutul nu a vrut să-l mai plătească.

“Normal că am depus memoriu la FIFA, sunt banii pentru munca mea. Oricine ar fi făcut acest lucru. Este un contract care trebuie respectat. Chiar dacă şansele nu sunt mari deoarece au fost retrogradaţi în Liga a patra, eu urmez toate căile legale. Memoriul l-am depus imediat ce m-am întors în ţară, deoarece am observat înainte de plecare că încep să aibă probleme. Am primit salariul doar pe prima lună, iar după aceea nu am mai fost plătit. M-am întâlnit şi cu prim-vicepreşedintele AFAN, am vorbit şi cu preşedintele să mă ajute în acest proces”, a declarat atacantul pentru ziarul “Ring”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite