Marius Constantin a fost prins băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul rapidist Marius Constantin a fost prins de poliţiştii din Braşov în timp ce conducea autoturismul personal sub influenţa băuturilor alcoolice.

Marius Constantin a fost oprit duminică dimineaţă, în jurul orei 03.00, el fiind controlat cu aparatul alcooltest, care a relevat o valoare de 0.42 mg/l.

În comunicatul oficial al IPJ Braşov se arată că un bărbat cu numele C.M., în vârstă de 26 de ani, a fost condus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirea alcoolemiei: "În data de 12.12.2010, ora 02.50, pe B-dul Valea Cetăţii, din municipiul Braşov, a fost depistat C.M., în vârstă de 26 ani, domiciliat în comuna Cristian, care conducea un autoturism marca BMW X5, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.42 mg/l, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-au recoltat 2 probe de sânge, în vederea stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de politişti", se arată în comunicatul dat publicităţii de IPJ Braşov.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite