Marius Stan, luat la rost de Borcea la nuntă! VEZI DIALOGUL DINTRE CEI DOI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul General al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a dezvăluit un episod amuzant de la nunta lui Cristian Borcea, eveniment la care a participat în ciuda faptului că echipa sa tocmai fusese învinsă de către Dinamo cu 2-1.

"Promisesem că mă duc la nunta lui Cristi Borcea şi mi-am respectat promisiunea, chiar dacă eram amărât. Paradoxal, în loc de «Bine ai venit!» am fost întâmpinat cu primul reproş: că m-au ajutat arbitrii. Ca nu au primit un penalty, nu-stiu-ce...

Am replicat sec, după un meci aşa de slab: «Discutând de arbitraj, suntem cei mai penibili oameni de pe planetă». Arbitrajul a fost de Liga Campionilor, faţă de jocul prestat de cele două echipe", a spus Marius Stan, la Sport Total FM.

Oficialul gălăţenilor şi-a criticat dur jucătorii: "Am zis şi noi că, pe fondul unei evoluţii în creştere, putem profita şi de dezamăgirea din tabăra dinamovistă, provocată de ratarea calificării în Liga Europei. Din păcate, la modul cum ne-am prezentat, nu puteam emite pretenţii nici la un meci cu o echipă de liga a doua, fară doar şi poate. A fost un meci de rugby, cu două echipe extrem de slabe, car.e au mimat fotbalul, o antireclamă făcută fotbalului"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite