Marinescu, prins între „Fiară“ şi Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica este încântat de fotbalistul pe care l-a avut şi la Unirea, Laurenţiu Marinescu, crezând despre acesta că poate să fie conducătorul de joc care i-a lipsit Stelei în ultimii ani.

De altfel, mijlocaşul de 26 de ani a fost unul dintre cei mai buni oameni ai roş-albaştrilor în cantonamentele din Antalya, dar şi în primul meci de la reluarea campionatului, câştigat cu Universitatea Craiova (1-0). „Marinescu scoate om din joc, se mişcă bine, e iute, dar mai are mici carenţe", a punctat la finalul acelei întâlniri şi patronul Gigi Becali. Devenit om de bază în Ghencea, Marinescu se confruntă însă cu o altfel de problemă.

Laurenţiu are de suferit de pe urma relaţiei dintre Mihai Stoica şi Lăcătuş, dar şi a modului diferit în care antrenorul şi managerul Stelei văd fotbalul. La antrenamente, dacă Lăcătuş îl ceartă frecvent pentru că ţine prea mult de minge, Meme îi cere mijlocaşului exact opusul, şi anume să ţină de minge şi să scoată adversarii din joc, adică exact ceea ce ar trebui să facă un playmaker adevărat. Numai că tehnicianul din Ghencea este adeptul fotbaliştilor care fac ambele faze, atât cea ofensivă, cât şi cea defensivă, şi care joacă repede şi simplu. Neconcordanţa dintre părerile celor doi oameni care conduc Steaua s-a văzut şi în Turcia, la amicalul contra lui Koper, Marinescu a încercat o acţiune individuală, a pierdut mingea, apoi a revenit şi a blocat un contraatac advers. „Bravo, bine, nu-i nimic!", i-a strigat MM, însă imediat Lăcătuş l-a certat serios, spre mirarea managerului. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite