Marin Condescu: "Stromajer revine la Pandurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşdintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii, Marin Condescu, a declarat că atacantul sloven Jaka Stromajer va reveni la formaţia gorjeană.

"Cred că rătăcirea aceasta îi va fi învăţătură de minte şi lucrurile vor fi bune, din punctul de vedere al antrenorului, ca acoperire pe posturi. Stromajer a fost fugar două luni de zile, a încercat să-şi caute echipă, dar nu a reuşit, iar acum am convenit să revină să începem din nou munca împreună", a spus Condescu.

"Stromajer va continua contractul, pentru că acesta nu a fost niciodată întrerupt. Grigoraş este de acord să vină, chiar îl doreşte, nu se pune problema dacă îl acceptă sau că nu şi-l doreşte. A existat un moment când Grigoraş şi l-a dorit foarte mult. Dacă nu ar fi făcut prostia ca el să plece când s-a început cantonamentul, lucrurile ar fi fost în regulă. În tactica lui de joc, Stromajer s-a integrat perfect pe final de tur", a afirmat Condescu.

Stromajer a plecat de la Pandurii la finalul anului trecut, anunţând că impresarul său nu-i mai permite să se antreneze cu echipa din cauza unei datorii a clubului către acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite