Marica face pe Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul naţionalei va plăti cheltuielile unei tabere pentru trei copii fără posibilităţi financiare.

În afara relaţiei recente cu Ilinca Vandici, atacantul lui Stuttgart are timp şi pentru gesturi umanitare. Marica a anunţat pe site-ul său, ciprianmarica.ro, că este dispus să achite toate costurile unei tabere pentru trei copii care au obţinut rezultate bune la învăţătură în acest an, iar părinţii lor nu au posibilitatea să le facă o bucurie.

„În primul rând, vreau să fac un cadou frumos unor copii care au învăţat bine în acest an. Îi rog pe părinţii care au probleme financiare să-mi scrie şi să-mi spună câteva cuvinte despre copilul lor şi situaţia lui la învăţătură, iar în vacanţa de iarnă voi suporta eu cheltuielile cu tabăra pentru trei copii cu rezultate bune la învăţătură.

Vă rog să-mi spuneţi unde şi-ar dori să meargă, preţul taberei şi modalitatea achitării sumei. Aştept cu nerăbdare mesajele voastre", a scris Marica pe site.

Atacantul român va întâlni azi pe Rangers în grupa G a Ligii Campionilor, din care face parte şi Urziceniul. „Îmi doresc să ne calificăm mai departe, iar Urziceniul să meargă în Liga Europa", a zis Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite