Fotbalist de naţională prins într-un triunghi amoros. Vezi cine umblă cu două femei deodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Pistalu
Diana Pistalu

România va debuta în preliminariile CM 2014, vineri, de la ora 21, contra Estoniei, dar la naţională nu e deloc linişte.

După conflictul Piţurcă- Porumboiu un alt episod tulbură liniştea "tricolorilor". Siteul stl.ro publică un material în care Ciprian Marica este eroul unui triunghi amoros. După despărţirea de laura Teodoru, crainic la Digi 24, Marica s-a implicat într-o relaţie cu manechinul Diana Pistalu, care e stabilită în Germania, unde are o agenţie. Diana a divorţat de curând de fostul soţ, Eduard Pană, fost tenismen şi om de afaceri. Ciprian şi Diana au păstrat discreţia în privinţa relaţiei lor, însă de curând în peisaj ar fi apărut o a treia femeie, pe nume Andreea.
"Am fost contactata pe Facebook si m-a lasat sa inteleg ca ar putea fi ceva serios. Mi-a trimis un bilet pentru Dusseldorf - am fost la el 3 zile, interval in care se vedea jumatate din timp cu aceasta Diana Pistalu, cu care o relatie de peste 6 luni. La intoarcerea mea in tara, si-a dat seama ca am aflat si m-a amenintat ca daca spun cuiva, va avea «grija» de mine", a declarat Andreea pentru STL.RO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite