Marian Rada, atac la Şumudică: "Echipa nu-i pregătită fizic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Euforia Rapidului de după victoria din Ghencea a fost curmată brusc de FCM Târgu Mureş. Ardelenii au plecat cu un punct din Giuleşti, iar Marian Rada a pus semieşecul pe seama pregătirii fizice a jucătorilor.

Golul lui Grigore din prima repriză părea să-i ducă pe alb-vişinii spre al treilea succes consecutiv. Florin Dan nu a fost de acord, a egalat şi l-a făcut pe Rada să spună după meci: "După două deplasări grele s-a văzut că avem probleme fizice, în minutul 60 am terminat benzina". Situaţie aproape evidentă în meciul de sâmbătă seara, spaţiile mari dintre jucătorii Rapidului în repriza a doua dându-i dreptate "principalului" giuleştean.

În sprijinul declaraţiei lui Rada stă meciul cu Pandurii, decis de inspiraţia lui Pancu, dar după o evoluţie neconvingătoare pe final, mai ales că gorjenii au jucat cu un om în minus peste 50 de minute! Peste toate, Rapid nu a excelat în retur la capitolul "goluri marcate după minutul 60", înscriind de doar trei ori şi încasând cinci. Chiar dacă, în momentul de faţă, Lazăr şi compania nu beneficiază de serviciile unui preparator fizic, acesta plecând odată cu Şumudică, alb-vişiniii au avut parte de probleme asemănătoare şi în trecut. Meciurile cu Universitatea Craiova şi cu Victoria Brăneşti sunt cele mai bune exemple, când ocaziile nu au mai existat după minutul 60!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite