Marian Pană: „Uneori simt că sunt singur, nu am un secund care să mă ajute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Marian Pană a declarat că este convins de faptul că echipa va ieşi din perioada proastă pe care o traversează în campionat. Acesta spune că uneori simte că ar avea nevoie e un secund cu experienţă, în condiţiile în care Claudiu Niculescu vrea să mai concentreze pe cariera de fotbalist

Universitatea Cluj va pleca mâine dimineaţă spre Timişoara, pentru partida din etapa a 12-a a primei ligi. În faţa unei echipe aflate într-o formă de zile mari, „studenţii“ vor avea o misiune extrem de dificilă, dar Pană speră într-un succes:

„O înfrîngere este foarte greu de digerat, dar datoria noastră este să ne reculegem. Au fost anumite discuţii constructive, atât cu jucătorii, cât şi cu domnul Walter şi am încercat să căutăm soluţii. Nu e un dezastru, dar situaţia e grea, am avut o cădere mentală în primul rând în meciul cu Brăneşti şi nu-mi explic acest lucru. Niculescu, Cvirik şi Unguruşan sunt suspendaţi pentru partida de la Timişoara, dar am încredere în jucătorii care-i vor înlocui. Suntem o echipă nouă, în formare, care are nevoie de timp pentru a avea erzultate bune", a spus Pană

De asemenea, acesta aşteaptă de la jucătorii cu experienţă, cum sunt Boştină, Niculescu sau Păcurar să unească grupul în jurul lor şi să se implice mai mult în obiectivele formaţiei: „ Vom întâlni o echipă bună, cu entuziasm şi cu rezultate foarte bune în ultima vreme. Presiune simt şi eu şi trebuie să o simtă şi jucătorii. Am încredere în acest colectiv, dar aştept de la jucătorii cu experienţă să-şi asume mai multe responsabilităţi. Veţi vedea că uşor, uşor, această echipă îşi va reveni şi va începe să adune din nou puncte".

Tehnicianul spune că ar fi nevoie de un antrenor secund la echipă în viitorul apropiat: „Simt că sunt singur, nu am un secund care să mă ajute. Colaborez foarte bine cu Claudiu Niculescu, dar el se axează pe partea de jucător şi este normal, pentru că avem aşteptări de la el. Voi merge pe mâna lui Machado la Timişoara, a jucat foarte bine în ultimul meci.

În opinia lui Pană, cel mai important fotbalist al formaţiei de pe Bega este Iannis Zicu, unul dintre cei mai în formă jucători din campionat: „Zicu este un pericol pentru orice echipă, se află în formă mare şi e un jucător important în angrenajul Timişoarei, dar noi vom încerca să-l blocăm şi sper să reuşim. Eu ştiu foarte bine că antrenorul este explus tot timpul şi numai rezultatele îl ţin pe bancă. Nu ştiu nimic despre o eventuală demitere dacă nu câştigăm la Timişoara, eu sper să o facem, putem să facem asta. Domnul Walter tot timpul îşi spune părerea şi eu îl ascult, dar nu la nivel de jigniri sau reproşuri, doar discuţii din care şi eu pot să învăţ. Eu am o relaţie foarte bună cu toţi care muncesc pentru acest club şi sunt deschis la discuţii cu oricine", a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite