Marian Pană: „Suntem pe val, dar încă nu am făcut nimic senzaţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Universităţii Cluj, Marian Pană, este bucuros că echipa sa a adunat o serie de patru victorii, dar îndeamnă la calm şi concentrare în continuare, pentru a exista linişte în continuare, fără a avea presiunea rezultatelor

„Se poate spune că suntem pe val, dar nu consider că am făcut ceva senzaţional. Am legat mai multe victorii şi acum ne mulţumeşte şi un egal la Sibiu, cu Mediaş, o echipă foarte bună, cu talie, cu jucători buni la mijloc şi în apărare. E periculos când eşti cu capul în nori, dar la noi nu se poate vorbi de aşa ceva.

Lotul e pregătit să joace în sistem miercuri-sâmbătă, fizic stăm foarte bine, la fel ca şi mental şi numeric, deci le avem pe toate. Nu ne gândim să-l blocăm special pe Eric, un jucător aflat în mare formă, dar trebuie să fim atenţi, e un jucător cu un rol foarte important. Poate fi un plus pentru noi faptul că nu joacă Pârvulescu, e un jucător care urcă mult în atac şi scoate faulturi“, a declarat tehnicianul clujenilor. Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi „U“ Cluj este programată pentru vineri, 17 septembrie, cu începere de la ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite