Marian Pană: „Meciul cu CFR este cel mai important al sezonului. Suntem favoriţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul principal al Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat că ţinând cont de tradiţia întâlnirilor dintre Universitatea şi CFR, partida cu rivala din Gruia este cea mai importantă, iar echipa sa abordează fiecare întâlnire doar cu gândul la victorie

Universitatea va primi vineri, pe stadionul „Cetate“ din Alba-Iulia, vizita rivalei de-o viaţă, CFR Cluj. Ambele echipe au câştigat meciurile disputate ieri în Cupa României şi s-au calificat în optimile competiţiei, dar ascendentul moral pare să fie de partea „Şepcilor Roşii“, care se află pe un liniştitor loc 7 în clasament, spre deosebire de concitadina care este la doar două puncte de ultima poziţie:

„Pentru noi orice meci este important, dar tradiţia şi orgoliile care se adună în jurul unui astfel de meci îl face cel mai important al sezonului, atât pentru mine, cât şi pentru echipă şi suporteri. Suntem favoriţi, ţinând cont de situaţia din clasament, dar va fi un meci în care valoarea îşi va spune cuvântul şi sper să fie de partea noastră.

CFR e o echipă puternică, e clar că nu trece prin cea mai bună perioadă, dar un astfel de meci naşte orgolii nebănuite. Şi ei pot avea oricând o evoluţie bună pe un fond de ambiţie sporită. Jucătorii noştri nu mai trebuie motivaţi, ei ştiu ce înseamnă un astfel de joc şi eu sper să fiu inspirat la ora meciului, iar cei care vor juca să dea totul din ei. Încărcătura emoţională va fi mai mare decât la un alt meci“, a declarat Pană.

Meciul dintre „U“ Cluj şi CFR se va disputa vineri, pe stadionul „Cetate“ din Alba-Iulia cu începere de la ora 16.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite