Marian Pană: „M-a surprins decizia lui Rădoi. Nu trebuia să se retragă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană crede că Rădoi trebuia să continue la naţională
Marian Pană crede că Rădoi trebuia să continue la naţională

Antrenorul Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat că a fost surprins de decizia mijlocaşului Mirel Rădoi de a renunţa la echipa naţională. În opinia sa, acesta este un fotbalist bun

Mirel Rădoi a decis să renunţe la echipa naţională, după ce a fost criticat public de mai mulţi oameni de fotbal. Decizia a luat-o după ce directorul FRF, Ionuţ lupescu, a spus despre el că nu este în formă. Pană a comentat reacţia fotbalistului:

„Fiecare jucător îşi decide soarta, dar nu mi se pare normal ca el să se retragă, dacă mai poate juca. M-a surprins decizia sa. Noi trebuie să încurajăm echipa naţională în continuare. În Arabia fotbalul e mult peste ce e în România, fratele meu (n.r. Costel Pană) a fost secundul lui Olăroiu acolo şi mi-a povestit.  Rădoi e un fotbalist foarte bun. Ar trebui să fim alături de echipa naţională şi să mergem pe lucruri pozitive“, a spus tehnicianul.

De asemenea, acesta a vorbit şi despre derby-ul de duminică seara, dintre Dinamo şi Steaua: „Având în vedere faptul că meciul se joacă în Ştefan cel Mare, Dinamo e favorită, dar va fi un derby disputat“, a spus cel care a îmbrăcat tricoul „câinilor roşii“ timp de cinci sezoane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite