Marian Pană: „În timp, Universitatea va arăta foarte bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul „Şepcilor Roşii“ dă asigurări că echipa este în creştere şi promite că odată cu trecerea timpului va arăta tot mai bine. Acesta i-a atras atenţia lui Delgado asupra cartonaşului roşu primit în meciul de la Timişoara

„U“ Cluj a fost eliminată din Cupa României de FC Braşov, deşi a jucat o repriză cu un om în plus, iar acest lucru a atras din nou nemulţumirea suporterilor „alb-negri“. Mai mult, Marian Pană a avut un conflict cu Noe Acosta, pe care l-a schimbat, deşi îl introdusese în locul lui Păcurar, iar fanii au dorit să clarifice lucrurile zilele trecute, la un antrenament.

Antrenorul le-a explicat acestora motivele pentru care a avut un schimb mai dur de replici cu spaniolul, iar în opinia sa la club este linişte. Acesta este mulţumit de prestaţia din partida cu Timişoara şi consideră că echipa este pe o pantă ascendentă şi va demonstra asta în meciul de luni, cu Astra Ploieşti.


„Nu mi-e frică de nimic, de niciun meci, pentru că nu mi-a fost niciodată, nici când am fost jucător. Eu am încredere în această echipă şi sunt sigur că odată cu trecerea timpului vom deveni tot mai omogeni şi vom arăta foarte bine. Avem o problemă cu faptul că în unele momente echipa dă semne de retragere, dar se va rezolva. Astra e greu de bătut, dar ne-am propus să câştigăm toate meciurile de acasă“, a spus tehnicianul.

Acesta nu l-a iertat pe Afonso Delgado, care a fost eliminat în finalul meciului de la Timişoara şi a fost suspendat trei etape: „Delgado nu trebuia să facă acel gest. Ca jucător, nu-ţi faci dreptate singur pe teren, pentru că-ţi laşi echipa în inferioritate numerică şi poate va pierde. Toţi jucătorii trebuie să înţeleagă asta“, a fost avertismentul lui Pană.

Antrenorul a lăudat atitudinea unor jucători ca Reinaldo, Huţan sau Szilagyi, care deşi nu au fost folosiţi în debutul de sezon, au aşteptat răbdători să le vină şansa: „Reinaldo a jucat foarte bine la Timişoara şi mi-a mulţumit după meci pentru şansa pe care i-am dat-o. Niciodată nu era cu capul plecat când eu plecam cu echipa la Alba Iulia şi el nu prindea lotul. E un jucător cu caracter, la fel ca şi Huţan sau Szilagyi. Cu toţii au înţeles că rezervă devii printr-o conjuctură şi apoi îţi vine iar rândul. La mine nu există titulari şi rezerve“, a încheiat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite