Marian Iancu s-a întâlnit cu autorităţile locale în secret!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu a efectuat o vizită fulger în Timişoara în această dimineaţă. Patronul lui Poli s-a întâlnit în secret cu autorităţile locale şi judeţene, în acelaşi timp în care Duşan Uhrin jr îşi susţinea conferinţa de presă de adio.

La întâlnire au participat Marian Iancu şi Gheorghe Chivorchian din partea clubului, iar oraşul şi judeţul au avut ca reprezentanţi pe Gheorghe Ciuhandu (primar Timişoara), Adrian Orza (viceprimar Timişoara), Constantin Ostaficiuc (preşedinte CJ Timiş), Nicolae Robu (rectorul Politehnicii) şi Titu Bojin (consilier judeţean), conform prosport.ro.

"Noi am ţinut neapărat să avem această întâlnire cu domnul Iancu. Dânsul l-a trimis iniţial doar pe domnul Chivorchian, dar noi am vrut să participe şi domnul Iancu, pentru că e totuşi numărul unu în club şi trebuie să îşi asume anumite lucruri. Domnul Iancu ne-a prezentat situaţia financiară a clubului la zi, situaţia juridică şi situaţia jucătorilor. Problema urgentă a clubului este situaţia datoriilor la ANAF. Clubul e blocat în ceea ce priveşte orice competiţie sportivă, fie că e Divizia B sau C", a declarat Adrian Orza.

Iancu va trebui să aştepte o zi sau două pentru a afla dacă oraşul şi judeţul vor mai sprijini financiar clubul. "Noi ne vom reîntâlni în această săptămână şi vom lua o decizie - mai sprijinim sau nu clubul. Vrem să fie o decizie unanimă. Dacă unul dintre noi nu vrea, nu mai putem colabora. Dar chiar şi dacă vom hotărî, în unanimitate, că vom rămâne alături de Poli, ajutorul pe care îl vom acorda clubului trebuie stabilit după nişte reguli regândite şi reaprobate în cele două consilii", a mai spus viceprimarul.

Iancu le-a transmis autorităţilor şi care sunt variantele de înlocuire a lui Dusan Uhrin. "S-a discutat tangenţial şi despre antrenor, dar nu vreau să spun nimic în legătură cu acest subiect. Putem avea un punct de vedere doar dacă mergem împreună. Oricum, cine antrenor e un lucru mai puţin important în acest moment pentru club. Urgentă este rezolvarea problemelor financiare", a afirmat Orza.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite