Marian Iancu susţine că Dragomir nu i-a cerut mită: "Este imposibil aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, a declarat că nu crede că există indicii de dare de mită în ceea ce-l priveşte.

"E imposibil aşa ceva, dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, am fi luaţi demult. Poate s-a documentat din ziar. Ştiţi că am zis că nu mă interesează hotărârile Comitetului Executiv, asta i-am transmis şi lui Mircea Sandu. Mai mult de atât, Mircea Sandu m-a sunat pe mine să-mi spună că scoate procesul de licenţiere. Nu are cum să existe un asemenea dosar, vă daţi seama că ar fi apărut imediat stenogramele. Oamenii sunt într-o confuzie totală, ca să fiu drăguţ. Eu cred că există o combinaţie de informaţie publică cu delaţiuni. Faptul s-a consumat în iunie, suntem în noiembrie, iar noi n-am fost citaţi vreodată. Nu este absolut nicio virgulă care să nască suspiciuni", a spus Marian Iancu la sport.ro.

Referitor la situaţia lui Mircea Sandu, chemat la DNA în problema dezafilierii Craiovei, Iancu a comentat în stilul său caracteristic.

"Sandu era maron la faţă. Ştiţi, ca în bancul acela cu Ştefan cel Mare...care a cerut pantalonii maron de frica turcilor...Aşa şi Sandu, avea faţa maron, ca de cacao", a spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite