Marian Iancu, înjurat de suporteri la telefon după meciul cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că în noaptea de după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, care a dus la pierderea şanselor de a câştiga titlul, a fost sunat de fani alb-violeţi care l-au înjurat.

"M-au înjurat suporterii azi noapte, beţi, treji, nu ştiu. Au uitat de unde am plecat. Ei trebuie să ştie că nu iau în calcul despărţirea de Politehnica. Am numerele lor şi dialogurile înregistrate pe telefon. O să discut direct cu ei, nu mi-a picat bine ce au făcut. Nu pot face mai mult, nu fac eu strategia jocului, nu pot intra eu în teren. Acum e imporant să ne consolidăm locul doi" , a spus Marian Iancu la postul local Analog TV.

Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa, după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Cu o etapă înainte de final, Oţelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decât FC Timişoara şi nu mai poate fi ajunsă, în condiţiile în care mai sunt în trei puncte.

Însă, deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a 19-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la "masa verde".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite