Marian Iancu: "Sandu e o epavă, ia la mişto DNA-ul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mititelu a prins viteză după reţinerea lui Avram şi după ce Mircea Sandu a fost chemat la DNA. Mititelu are dovezi prin care arată că Universitatea a fost dezafiliată abuziv. Timişoara se repliază şi avertizează prin vocea lui patronului că nu şi-a spus ultimul cuvânt.

"ANAF-ul, printr-o măsură arbitrală şi nestatutară, este prejudiciat. Aici este puterea acestui dosar, aici este atuul lui Adrian Mititelu şi a Universitaţii. Ei încă n-au realizat pericolul, Mircea Sandu e o epavă, dar încă are puterea să ia la mişto DNA-ul. Nimeni care a bătut pas de defilare nu a avut de suferit. Oamenii s-au desprins atât de mult de realitate încât au putut să comită asemenea greşeli faţă de Universitatea Craiova, cel puţin. Timişoara nu şi-a spus ultimul cuvânt", a declarat Iancu.

"Pe 20 iunie s-a votat ceva: anularea caietului de licenţiere. Au plecat, erau la şpriţ, i-a chemat Mircea Sandu şi au votat un alt tip de licenţiere, în contradictoriu cu ce votaseră anterior. Aşa s-a întâmplat şi acum. Foarte bine că speculează astfel de lucruri avocaţii domnului Mititelu", a mai spus Iancu, potrivit prosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite