Marian Iancu: "Probleme selecţionerului cu Mutu nu mai contează. Avem nevoie de el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a continuat scandalul privind selecţia la echipa naţională, declarând că Răzvan Lucescu nu a demonstrat încă nimic în funcţia de tehnician al echipei naţionale şi l-a sfătuit pe selecţioner să-l cheme din nou pe Adrian Mutu la meciurile "tricolorilor".

"Eu sunt unul dintre proştii care votează bugetul echipei naţionale şi m-a deranjat răspunsul lui Răzvan Lucescu. El este obligat, într-un fel, să-mi răspundă respectuos. Eu îl respect pe Răzvan Lucescu, dar ca antrenor, ca selecţioner n-a demonstrat nimic încă.

În asemenea momente, de extremă urgenţă pentru echipa naţională, trebuie impuse anumite reguli prin care toţi jucătorii şi antrenorii trebuie să-şi însuşească această stare. Trebuie să vină toată lumea la echipă, fie el Chivu sau Mutu, pentru că e nevoie de toţi jucătorii.

Răzvan trebuie să facă ceva ca să schimbe puţin moralul echipei. Dacă l-ar chema pe Mutu sunt sigur că s-ar schimba ceva. Trebuie să uite de problemele sale şi să-l cheme pe Adrian la meciul cu Bosnia", a spus Marian Iancu la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite