Marian Iancu: "Obiectivul nu este să rămânem invincibli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul bănăţenilor s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor lui Dusan Uhrin Jr în primaul meci de la reluarea campionatului şi nu a ratat ocazia de a-şi ataca din nou rivalii.

"De nenumărate ori am revenit după ce am fost conduşi, iar lucrul acesta îmi dă mari speranţe. Mi-a fost ciudă la 0-1, dar echipa a revenit. Rămânem invincibili, dar nu ăsta e obiectivul, ci cât mai multe puncte.

A fost un meci curat, între două echipe curate. Primul meci al etapei nu s-a jucat, că aşa au vrut unii şi au câştigat alţii, al doilea meci a fost stricat de cel mai slab arbitru din Liga 1, iar astăzi Dinamo cu Sportul, ce poţi să păţeşti mai rău decât să ai un gol anulat şi să nu ai un penalty acordat?", a spus Marian Iancu la Gsp TV.

Oficialul lui Poli l-a luat în colimator pe fundaşul Unirii Urziceni Toşca, despre care spune că a făcut greşeli ca în Divizia Onoare la meciul Rapid-Unirea Urziceni, scor 1-0.

"Nici la Divizia Onoare nu se întamplă aşa ceva. Toşca nu ştia ce se întâmplă cu el pe teren. Nu ştia că are adversar în spate. La Sportul au fost azi pe teren jucători de divizia a 5-a", a mai spus Marian Iancu.

Iancu a declarat ca duminică va fi fanul Craiovei: "Mi-aş dori să bată Craiova. Nu ascund că am interese. Nu va fi un meci uşor. Mâine sunt fanul Universităţii. Steaua trebuie să arate că investiţia patronului nu a fost degeaba. Vor fi foarte determinaţi."

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite