Marian Pană, debut cu stângul la CS Mioveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană
Marian Pană

Tehnicianul echipei CS Mioveni, Marian Pană, a declarat că dacă jucătorii săi erau puţin mai îndrăzneţi în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, pierdut scor 0-3, atunci ar fi putut marca.

"În prima repriză am practic un joc bun defensiv. Dacă eram mai îndrăzneţi în prima repriză puteam să şi marcăm. Apoi adversarul a pus presiune, iar echipa mai valoroasă s-a impus. Mioveniul a jucat bine, scorul e puţin mai mare. La golul trei domnul arbitru stătea de vorbă cu Baicu şi ăia jucau. Am ieşit la joc după primul gol, iar CFR-ul asta aşteaptă. Dacă batem Sibiul duminică echipa are şanse, cu organizare în iarnă şi cu ceva întăriri se poate întâmpla orice", a declarat Pană.

El a precizat că este mulţumit de evoluţiile lui Nicolae Dică şi Adrian Neaga: "Conducerea e realistă, de aceea mi-au oferit un contract pe un an jumate, cu două variante. Asta îmi dă o linişte că oamenii sunt conştienţi de situaţie. Perspectiva următorului an m-a convins, că oamenii au încredere că-i pot promova în liga I. Obiectivul principal e trei puncte cu Sibiul. Dică a jucat bine, la fel şi Neaga. Sunt mulţumit de ei. Vedem cine pleacă în iarnă, mai avem două meciuri".

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa CS Mioveni, în primul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite