Marian Pană: "Acest Cornel Cernea e un mare mincinos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană
Marian Pană

Remiza suspectă cu FC Snagov şi declaraţiile incendiare ce au urmat, făcute atât de conducerea clubului, cât şi de unii dintre jucători, au generat o stare de tensiune la FC Farul, informează cotidianul "Cuget Liber".

Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, a susţinut, ieri, că declaraţiile portarului Cornel Cernea, care şi-a reziliat contractul cu gruparea constănţeană, sunt minciuni. „Declaraţiile acestui Cernea sunt minciuni! El a vrut să pozeze în salvatorul jucătorilor. Se pare că are o problemă personală cu mine!", a spus Pană.

Tehnicianul „marinarilor" a menţionat că, în prezent, nu se mai contează pe cei patru jucători care au fost trimişi la echipa de juniori. „Celor patru li s-a propus rezilierea contractului. Unii au acceptat, alţii nu. În orice caz, în momentul de faţă, noi nu mai contăm pe serviciile lor, chiar dacă absenţa lor va conta în echipa Farului", a explicat Pană. Decizia vine, pe de o parte, în urma acuzaţiilor de blat de la meciul dintre FC Farul şi FC Snagov, şi, pe de altă parte, în urma trimiterii jucătorului la echipa de juniori.

CITEŞTE AICI ŞI AICI CULISELE SCANDALULUI DE LA FARUL CONSTANŢA, DEZBĂTUTE PE LARG DE ADEVĂRUL.RO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite