Marian Iancu: "La cum arătăm e greu să prindem şi cupele europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu a anunţat că dacă echipa sa nu va lua titlul, va schimba lotul şi va miza pe tineri.

"Nu sunt supărat, am trecut pe locul 1. Să ratezi un penalty în minutul 90 şi totuşi să fii pe locul 1 este un motiv de linişte. Este un paradox, Zicu a ratat un penalty, dar ne-a dus pe locul 1. La sfârşitul anului vom vedea care este cel mai valoros lot. Cine termină pe primul loc, are cea mai mare valoare. Am spus acum câteva etape că nu putem câştiga titlul pentru că nu suntem suficient de valororşi.

Este numai noroc că suntem pe primul loc, iar din vară nu voi mai ţine de noroc. La vară vor pleca 7-8 jucători şi vor veni 10-11 tineri din propria pepinieră. Atâta putem şi trebuie să ne bucurăm pentru că norocul a ţinut cu noi.

Trebuie să ne încărcăm pozitiv şi să trecem de acest episod. La vară se va impune cel mai valoros pentru ca aşa trebuie. Nu este încă o diferenţă clară în favoarea unei echipe sau a alteia. Îmi doresc să învingă cel mai bun, dar noi nu suntem aceia.

Nu am ce măsuri să iau, ei ştiu ce trebuie să facă. Nu voi face cine ştie ce eforturi la sfârşit de campionat. Voi aştepta finalul ca să ştiu ce pot face. Dacă nu vom lua titlul, voi restructura lotul şi voi merge în cupele europene cu un lot tânăr. La cum arătăm, este greu să prindem şi cupele europene.", a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite