Iancu ia în calcul posibilitatea de a continua în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Marian Iancu, preşedintele Politehnicii Timişoara, a publicat astăzi, pe site-ul oficial al clubului bănăţean, un comunicat în care face public obiectivele pentru anul 2012.

COMUNICAT DIN PARTEA DLUI MARIAN IANCU, PREŞEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL F.C. POLITEHNICA TIMIŞOARA S.A.

I. Obiectivele administrative pentru anul 2012

1) Reorganizarea acţionariatului, prin atragerea Consiliului Local Timişoara, a Consiliului Judeţean Timiş şi a Universităţii Politehnica.
2) Reorganizarea - pe cale de consecinţă a pct.1- a Consiliului de Administraţie şi a executivului societăţii pe acţiuni FC Politehnica Timişoara.
3) Restructurarea personalului şi încadrarea tuturor activităţilor în interiorul unui buget real, în care costurile să fie susţinute de venituri certe, fie ele minime, dar sigure, în ceea ce înseamnă încasarea lor în timp util.
4) Reorganizarea administraţiei sportive.
5) Dezvoltarea departamentului de marketing. Transparenţă totală în relaţia cu presa de specialitate, atât locală, cât şi naţională.
6) Depăşirea tuturor impunerilor din Manualul de licenţiere pentru anul competiţional 2012-2013. Acest punct depinde în mod covârşitor de realizarea obiectivelor administrative enumerate mai sus. Se vor face simulările necesare şi se vor lua în calcul consecinţele faptului puţin probabil, dar real de a continua şi în anul competiţional următor în Liga II, în mod evident dacă nu vom reuşi reorganizarea acţionariatului cu toate consecinţele benefice ale acesteia.

II. Obiectivele sportive pentru anul 2012

1) Reforma grupului de jucători de la prima echipă, prin continuarea schimbului de generaţii.
2) Coborârea mediei de vârstă sub 23 de ani, prin promovarea tinerilor jucători din propria pepinieră, dar şi prin transferul unor fotbalişti de mare potenţial.
3) Încadrarea bugetului aferent primei echipe în contextul veniturilor real estimate.
4) Împrumutul sau vânzarea unor jucători, posibil de înlocuit în aşa fel încât să nu fie puse în pericol rezultatele şi obiectivele propuse.
5) Formarea unei echipe aşa cum a fost descrisă mai sus are ca termen de realizare vara anului 2012, nu mai târziu, urmând ca grupului nou creat să i se asigure un minim de continuitate estimat la 1,5-2 ani competiţionali pentru a atinge nivelul maxim de eficienţă.
6) Formarea prin selecţie severă a unui grup valoros de tineri jucători în cadrul echipei a doua a clubului, în jurul mediei de vârsta de 19 ani, care să asigure schimbul de generaţii viitoare începând cu anul competiţional 2015-2016.
7) Clasarea pe locul I în anul competiţional 2011-12, aceasta creând posibilitatea promovării în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite