Marian Iancu: "Mircea Sandu e un laş, e bolnav de răzbunare, de răutate şi de duşmănie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a lansat un nou atac dur la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, pe care l-a acuzat că a luat abuziv decizia de a dezafilia Universitatea Craiova.

"Din punctul meu de vedere, Craiova are perfectă dreptate. Eu cred că într-un final Craiova va primi înapoi ce i s-a luat prin abuz. Mircea Sandu l-a tras şi pe Dragomir după el. E şi vina lui Dragomir, i-am spus de foarte multe ori ce i sa va întâmpla.

Mircea Sandu este omul care a stat 20 de ani în funcţia în care a stat împotriva rezultatelor şi a fotbalului. Dragomir s-a luat de fiecare dată după Mircea Sandu. Astea sunt infracţiunile pentru care Mircea Sandu trebuie să răspundă. Aţi văzut şi voi cum arată cei care conduc destinele fotbalului românesc. Sunt cozi de topor. Pentru ce rău, care este demnitatea lor, care este expertiza lor pentru care au ajuns să ridice mâna împotriva Craiovei? De ce au retrogradat Craiova? Să vină Juventus în locul ei! De ce au dezafiliat Craiova? Aveau nevoie de încă o coadă de topor în Comitet.

Problema e că dacă Parchetul nu ia măsuri, şi este obligat să ia măsuri, să-i determine să se suspende din funcţiile pe care le deţin! Mircea Sandu e bolnav de răzbunare, de răutate, de duşmanie? Cum să iasă el şi să îşi dea demisia?! Cum să iasă el să spună că oamenii ăştia nu au nicio vină? E un laş! Eu sper ca Universitatea Craiova să îşi primească drepturile înapoi. Eu îmi doresc ca fotbalul să devină curat, să scăpam de microbii ăştia care continuă să îşi facă cunoscută prezenţa prin ceea ce se întâmplă în fiecare zi în fotbalul românesc", a spus Iancu la Digi Sport, la Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite