Marian Iancu: "Sper ca Poli să devină proprietatea autorităţilor din Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

S-au întâlnit vreme de vreo trei ore, la insistenţele suporterilor, dar nu au rezolvat nimic. Liderul CJ Timiş spune că aşteaptă ca Marian Iancu să rezolve din punct de vedere financiar problema licenţei în timp ce boss-ul de pe Bega pune piciorul în prag şi spune că şi această problemă se va rezolva împreună cu autorităţile.

„Dacă Iancu e de acord cu condiţiile noastre pentru obţinerea licenţei, urmează apoi să continuăm discuţiile. Vom vorbi de preluarea clubului 100% în condiţiile în care ne înţelegem la masa negocierilor. Trebuie să se accelereze lucrurile pentru obţinerea certificatului fiscal. Mai trebuie să vedem care va fi impactul divizării asupra procesului de licenţiere şi acest lucru trebuie să-l rezolve Marian Iancu în cele 14 zile" a spus Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJ Timiş.

În replică, finanţatorul bănăţenilor a declarat că perioda ce urmează nu va fi uşoară deloc pentru nici una din părţi. „Problema licenţei o vom rezolva împreună sau deloc. Dar, vreau să menţionez, că din anumite puncte de vedere problema licenţei rămâne a noastră. Nu avem anumite pretenţii în aceste discuţii şi spun că totul se va rezolva până la urmă. Vom vedea dacă timpul e suficient. Sper ca clubul Poli să devină proprietatea celor de aici şi nu a fost un obiectiv să plecăm mulţumiţi de la această întâlnire. Pentru a prelua clubul autorităţile trebuie să rezolve problema datoriilor. Iar acestea sunt compuse din două componente: datoriile către acţionari şi datoriile curente. Acestea trebuie acoperite pentru a se rezolva problema. Dacă reprezentanţii autorităţilor au pus ca şi condiţie rezolvarea de către noi a problemei licenţei atunci negocierile nu vor avea loc", a replicat clar Iancu, citat de "Banat Sport".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite