Marian Iancu: "Domnul Contra să se apuce de şcoala de antrenori! Face echipa pe prietenii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a atacat dur maniera în care Cosmin Contra a pregătit meciul de la Bistriţa şi spune că se va despărţi de tehnician în cazul în care acesta nu îi oferă explicaţii pertinente pentru evoluţia sub aşteptări de azi.

"Nu ştiu de ce sînt supăraţi pe arbitri oamenii mei, arbitrajul a fost perfect azi. Eu sînt supărat pe indolenţa unora, mă deranjează atitudinea pe care au avut-o unii azi.

Dan Alexa n-a fost în stare să-l ţină pe Băjenaru, normal că e nervos dacă nu e în stare să marcheze un fotbalist de la o echipă aflată pe poziţie retrogradabilă. Cosmin ce face? Inventează fotbalul?", a atacat Iancu la Fanatik Show, pe Digisport, detaliind apoi:

"A jucat cu Pătraş mijlocaş dreapta, cînd el a fost creat ca jucător de bandă stîngă. Domnul Contra să se apuce de şcoala de antrenori, are nevoie să înveţe. Burcă să-şi caute altă echipă din iarnă pentru că nu a adus nici un plus de cînd a venit. E indolenţă mare, ne-am făcut singuri meciul greu.

Contra e primul care a greşit, promovează lucrurile pe bază de prietenii, de grupuleţe. Dacă nu înţelege, ne despărţim. Discut şi cu Stanciu, şi cu Chivorchian, şi ei sînt vinovaţi!", a spus Iancu la Fanatik Show, pe Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite