Marian Dinu: "Încă nu s-au luat măsuri împotriva lui Jaka Stromajer"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stromajer
Stromajer

Marian Dinu a precizat că nu s-au luat măsuri în ceea ce îl priveşte pe Stromajer, care este suspendat, dar este aşteptat la pregătire.

"Nu s-a luat nicio măsură cu Stromajer, ştim că este acasă deocamdată, aşteptăm să depăşească problemele pe care le are şi să revină în mijlocul echipei pentru că avem nevoie de el, dar şi el are nevoie de noi pentru că absenţa de la pregătire o să-i dăuneze. Sperăm că decizia pe care o va lua să fie favorabilă carierei lui şi să vină înapoi la pregătire cât mai repede. Ieri a avut o discuţie cu antrenorul Petre Grigoraş şi trebuie să dea un răspuns cât se poate de repede. El a fost învoit până luni, aşa că aşteptăm să revină".

Marian Dinu a declarat că echipa este refăcută din punct de vedere psihic după eşecul de la Vaslui, scor 3-2. "Jucătorii au trecut bine peste eşecul de la Vaslui, pe undeva şi lipsa de experienţă ne ajută şi aici pentru că sunt tineri şi trec destul de uşor peste aceste momente. E greu dar trebuie să ne revenim pentru că etapele trec foarte repede şi nu prea avem timp să ne plângem", a spus Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite