Bondrea: "Am trăit momente foarte frumoase la FC Argeş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a debutat cu dreptul la Gaz Metan Severin, 3-0 la Deva, antrenorul Marian Bondrea speră să învingă şi pe FC Argeş Piteşti, la primul său meci pe Stadionul "Municipal".

"Nu ştiu dacă voi sta în tribună sau pe bancă, dar mai puţină importanţă are. Nu am nici foarte multe date despre FC Argeş, fiindcă am studiat vag adversarul. M-a preocupat mai mult pregătirea noastră. Pot spune că FC Argeş e o echipă care dă goluri şi care joacă foarte bine în deplasare, iar noi trebuie să fim atenţi. Toate jocurile sunt grele, nu numai acesta. Bineînţeles că vrem să câştigăm. Jucăm pe propriul teren, va fi şi primul meu meci la Severin şi îmi doresc cele trei puncte. Aştept şi eu întâlnirea cu publicul severinean. Sper ca spectatorii să vină în număr cât mai mare la stadion", a spus Bondrea, conform liga2.ro.

Meciul de sâmbătă îi va prilejui tehnicianului de 61 de ani să-şi reîntâlnească fosta echipă, pe care a antrenat-o în sezoanele 1994-1995 şi 2000-2001. "Am trăit momente frumoase la FC Argeş, cu care am terminat de fiecare dată în primele locuri, în Divizia A. Mulţi dintre jucătorii pe care i-am avut atunci au făcut pasul la echipe mai mari şi chiar în străinătate. Mă leagă multe amintiri plăcute, dar în prezent doar numele a mai rămas din FC Argeş, cum e şi cazul altor echipe de tradiţie, gen UTA, Corvinul şi altele", a completat Bondrea pentru liga2.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite