Mărgăritescu scapă şi el din lesa „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Roş-albii“ au renunţat deja la nouă jucători în această iarnă, iar „China“, curtat de Universitatea Cluj, ar putea fi al zecelea care părăseşte echipa din „Ştefan cel Mare“. Rămaşi aproape fără un prim 11, acţionarii lui Dinamo au obţinut în urma transferurilor peste un milion de euro şi au scăpat de datorii în valoare de 1,5 milioane de euro.

Mărgăritescu e în lotul care va pleca azi în cantonamentul din Antalya, dar acolo ar putea face joncţiunea cu "studenţii" lui Ionuţ Badea. Cum s-ar produce mutarea? Ambele echipe împart acelaşi charter către Turcia şi este un prilej bun pentru a trata. Deja Adrian Cristea şi Niculescu l-au asaltat telefonic pe "China" şi i-au explicat "proiectul" de la Cluj. În plus, patronul Florian Walter este un apropiat al jucătorului, cei doi fiind în relaţii bune de când activau la Dinamo. Mai mult, fostul acţionar al roş-albilor deţine un complex rezidenţial în zona Diham, din Bucureşti, acolo unde mijlocaşul şi-a cumpărat mai de mult un apartament pentru care a primit o reducere de 40%.

Mărgăritescu este tentat să dea curs ofertei clujenilor pentru că roş-albii vor să-i reducă salariul, de la 10.000 de euro lunar la 8.000 de euro plus bonusuri. Fotbalistul de 30 de ani nu vrea să accepte, mai ales că şi în tur a jucat puţin, iar contractul lui se întinde până în vara lui 2012. Cum postura de rezervă nu-i convine, Walter l-a asigurat că la Universitatea va avea o leafă mai mare şi va activa mai mult ca-n "Ştefan cel Mare". Transferul s-ar putea produce chiar în Antalya, acţionarii fiind de acord cu plecarea şi s-ar mulţumi cu o sumă mică, în jurul a 100.000 de euro.

A venit doar Vlad Munteanu

„China" ar completa astfel o listă lungă a celor care au părăsit "haita" şi de pe urma cărora roş-albii au avut numai de câştigat. Suma depăşeşte 2,5 milioane de euro, dar 1,5 milioane nu au intrat în conturi, ci au şters datoria acţionarilor către fostul lor coleg, Florian Walter. Dinamo s-ar putea despărţi şi de Marius Niculae, care tratează cu echipe din Asia, şi de Dănciulescu, curtat intens de mai multe echipe din Liga I, în timp ce singura achiziţie sigură e Vlad Munteanu, pentru care "câinii" nu au plătit nimic.

"Avem destui jucători şi nu au plecat aşa mulţi, doar nouă. Am scăpat de ăştia care voiau să plece, Cristea pe la Cluj, Pulhac e prin Spania."
Ioan Andone antrenor Dinamo

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite