Mărgăritescu, "câine până la moarte": "Am o mare ambiţie s-o bat pe Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Stelei se vor confrunta în meciul de la Constanţa cu CS Mioveni cu jucători care au făcut istorie în Ghencea, ca Dică şi Neaga, dar şi cu eterni rivali. Andrei Mărgăritescu are aceeaşi dorinţă s-o învingă pe Steaua ca atunci cînd era "cîine", în Ştefan cel Mare.

"Am aceeaşi ambiţie, aceeaşi dorinţă de victorie, pe care o aveam la Dinamo. Îmi place să câştig contra Stelei. Nu este un derby, dar sunt coleg cu nişte foşti stelişti care vor să învingă Steaua. Mă aştept să nu pierdem şi să jucăm cîât mai bine, ţinând cont că şi ei trec printr-o situaţie mai dificilă. Avem un atu că nu se joacă pe Ghencea şi sperăm să câştigăm", a declarat Andrei Mărgăritescu pentru Dolce Sport.

"Nu regret că am plecat de la Dinamo. Voiam să joc mai mult, cei din conducere au înţeles asta şi simţeam că pot să evoluez la turaţie maximă. Ţin legătura cu băieţii din Ştefan cel Mare", a spus "China".

Steaua va juca primul meci al sezonului considerat pe teren propriu la Constanţa, cu CS Mioveni. Partida va fi în direct la Dolce Sport, duminică de la 20:15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite