Mărgăritescu: "Dinamoviştii nu vin relaxaţi, Rapid le suflă în ceafă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Mărgăritescu (în galben) va fi pus pe liber
Andrei Mărgăritescu (în galben) va fi pus pe liber

Mijlocaşul formaţiei CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, a declarat, vineri, că jucătorii echipei Dinamo nu vor veni relaxaţi la partida de duminică, din etapa a XV-a a Ligii I, ei fiind presaţi de faptul că "Rapid le suflă în ceafă".

Andrei Mărgăritescu spune că meciul cu Dinamo va fi unul special, el evoluând mai mulţi ani în Ştefan cel Mare şi, în plus, îl are ca naş pe unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei Dinamo, Cătălin Munteanu, care însă nu va juca duminică, fiind suspendat.

"Vorbesc mereu cu foştii mei colegi, în special cu Cătălin Munteanu care este naşul meu, dar nu discutăm despre fotbal. Oricum nu sunt nici ei relaxaţi şi vin să nu se încurce aici. Au şi ei o presiune: lui Dinamo îi suflă Rapid în ceafă, pentru că sunt la doar două puncte de ei. Aşa că nu o să le fie uşor la Mioveni! Noi nu suntem într-o situaţie bună şi suntem cu moralul destul de şifonat. Dar cum şi nouă ni s-au întâmplat atâtea rele în ultimul timp, cu roşu în secunda 22 şi altele, poate că acum se vor mai schimba lucrurile. Rică şi Dică sunt învăţaţi să dea goluri echipei Dinamo. Meciul are o încărcătură specială, dar putem face faţă", a declarat Mărgăritescu.

Partida CS Mioveni - Dinamo, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite