Marea înghesuială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Stan a avut 28 de jucători la dispoziţie cu ocazia primului antrenament din 2012, în condiţiile în care sud-americanii Geraldo, Brandan şi Tatu au lipsit, fiind învoiţi pentru câteva zile.

Ilie Stan va avea de unde să-şi aleagă jucătorii pentru retur. Nu mai puţin de 28 de fotbalişti au participat la prima şedinţă de pregătire a anului, iar alţi trei, Brandan, Geraldo şi Tatu, vor ajunge cel târziu mâine la Bucureşti.

De la antrenament n-au lipsit însă achiziţiile iernii, Dănănae, Chiricheş, Pârvulescu, Chipciu şi Machado, dar nici puştii Mustaţă, Lupu, Năstăsie, Roşu şi Puşcaş, pe care Ilie Stan s-a mai bazat şi în prima jumătate a sezonului.

Chiar şi în condiţiile în care Latovlevici ar pleca până la urmă la Saint-Étienne, iar Bicfalvi va accepta să meargă la FC Vaslui sau Dinamo, tehnicianul de 44 de ani va rămâne la dispoziţie cu 29 de jucători, ceea ce înseamnă că 11 fotbalişti vor sta în tribune la fiecare meci. Mai mult, şase fotbalişti, Bălan, Machado, Chiricheş, Pârvulescu, Chipciu şi Dănănae, se luptă pentru a ocupa cele trei poziţii ce trebuie completate în lista pentru Liga Europa.

Stan n-a fost consultat la niciun transfer

Niciunul dintre cele cinci transferuri realizate de Steaua în această iarnă n-a fost făcut la cererea antrenorului principal. În timp ce Chiricheş era acontat încă din vara lui 2011, Chipciu, Pârvulescu, Dănănae şi Machado au fost aduşi de patronul Gigi Becali. Ultimul a fost transferat direct de pe plajă, doar pentru a-i face un hatâr lui Florian Walter. „L-am  luat pe Machado pentru că la «U» Cluj se certase cu galeria. Îl împrumutăm pentru şase luni, să vedem ce poate", a recunoscut Becali.

Duckadam e foarte optimist

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, consideră că Ilie Stan are la dispoziţie unul dintre cele mai bune loturi din istoria echipei. „Am luat jucători tineri, de mare perspectivă şi ne-am acoperit posturile deficitare. Cred că este cel mai bun lot din România şi avem concurenţă pe fiecare post, iar returul va arăta o Stea pe care ne-o dorim cu toţii. Putem lua titlul. În aceste condiţii, orice jucător e bine-venit, cu atât mai mult dacă acela e Wesley", a spus Duckadam.

"Arătăm bine la prima vedere. Wesley e singurul care ar mai putea veni. Ştiu sigur că îşi doreşte să vină la Steaua. În mare, cam aceasta ar fi campania noastră de transferări.''
Narcis Răducan director sportiv Steaua

Lotul prezent la reunire

- Portari: Tătăruşanu, Stanca, V. Cojocaru
- Fundaşi: G. Matei, Dănănae, B. Mustaţă, Martinovici, Iliev, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici, V. Lupu, Pârvulescu
- Mijlocaşi: Năstăsie, Chipciu, T. Bălan, Prepeliţă, Răduţ, Bicfalvi, Bourceanu, Roşu, Cr. Tănase
- Atacanţi: Fl. Costea, M. Costea, Rusescu, Nikolici, Machado, Cr. Puşcaş
- Absenţi: Geraldo, Brandan, Tatu (învoiţi)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite