Marcos Antonio îi ia apărarea lui Răzvan: "La naţională a avut ghinion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul consideră că Răzvan Lucescu e un antrenor ambiţios şi că a avut ghinion în unele meciuri de la echipa naţională.

 "Este un antrenor foarte bun, ambiţios, căruia îi place să facă lucrurile bine şi îl vom ajuta să facă treabă. Ştiu că a dus Rapidul în sferturile Cupei UEFA, asta arată că este competent. Am văzut multe jocuri, a avut ghinion în unele meciuri, dar acum e la Rapid".

Jucătorul brazilian apreciază că banderola de căpitan la Rapid este importantă pentru el, dar la fel este şi grupul din care face parte. "Este importantă, dar mai important este grupul, să fim o familie. Vom încerca să câştigăm campionatul, iar asta trebuie s-o demonstrăm în teren. Toţi suntem colegi, formăm o familie puternică şi unită. Încercăm să câştigăm campionatul, să fim o familie, să câştigăm pentru Rapid", a mai spus Marcos Antonio.

Lotul formaţiei Rapid va pleca luni dimineaţa în Austria, unde va efectua primul cantonament, în perioada 20-30 iunie, urmând ca al doilea turneu să aibă loc în Estonia ( 5-9 iulie) şi apoi între 9-15 iulie, în Austria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite