Marcos Antonio, căpitan şi cu Răzvan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul este un model printre jucătorii Rapidului atât pe teren, cât şi în afara lui. Giuleştenii vor pleca astăzi în Austria pentru primul cantonament al verii. Din lot nu vor face parte Alexa şi Surdu care sunt încă în vacanţă, dar care se vor alătura echipei la 24 iunie.

Ieri-dimineaţă, Răzvan Lucescu şi-a scos elevii la ultimul antrenament înainte de plecarea în primul stagiu de pregătire din Austria. Dacă noile achiziţii, Burcă şi Creţu, au fost prezente printre jucători, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Teixeira, care nu a ajuns încă la Bucureşti. Absenţi au fost şi Dan Alexa şi Romeo Surdu, dar aceştia au fost învoiţi după turneul cu naţionala din America de Sud şi vor ajunge în cantonament la sfârşitul săptămânii viitoare.

Marcos Antonio

Căpitanul echipei din finalul stagiunii trecute, Marcos Antonio, va fi şi în sezonul viitor preferatul lui Răzvan Lucescu pentru a purta banderola. "E o responsabilitate mare să fiu căpitan, e o mare onoare. Încerc să mă impun prin comportamentul din teren şi din afara lui. Trebuie să fim ca o familie şi asta trebuie s-o demonstrăm la meciuri", a declarat brazilianul. Acesta a impresionat prin jocul, dar şi prin atitudinea sa din afara gazonului, devenind astfel primul căpitan străin al Rapidului. În trecut, Spadacio şi Bozovici au purtat şi ei banderola, însă doar când de pe teren lipsea Costin Lazăr. De asemenea, Marcos Antonio a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan. "Este un antrenor foarte bun şi ambiţios. Ştiu că a dus Rapidul în sferturile Cupei UEFA şi asta arată că este competent", a mai spus fundaşul de 28 de ani.

image

Burcă (centru) s-a antrenat prima oară cu Rapid

Perioada petrecută de Lucescu jr la cârma echipei naţionale nu a făcut decât să-i aducă un plus de experienţă, apreciată de jucători. "Răzvan e schimbat, şi e normal. Acum vine de la echipa naţională, iar standardele sunt cu totul altele. Are altă experienţă şi l-am văzut mult schimbat în bine", a afirmat Daniel Pancu.

Ultimii căpitani „de bază" ai Rapidului

- Nicolae Stanciu -    nu mai are nicio legătură cu fotbalul
- Adrian Iencsi - joacă la FCM Târgu- Mureş
- Vasile Maftei - joacă la CFR Cluj
- Costin Lazăr - nu s-a înţeles cu Rapid, contractul îi expiră la 30 iunie

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite