Marcel Popescu, noul director sportiv al Stelei! Becali: "Vine în locul lui Narcis Răducan!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Marcel Popescu a fost anunţat de Gigi Becali drept noul colaborator al Stelei.

Marcel Popescu urmează să se ocupe de transferuri, urmând să fie principalul colaborator al lui Gigi Becali. Impresarul este bun prieten cu Antonio Conceicao şi colaborează la FC Braşov, după ce au făcut-o şi la CFR Cluj.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că îl va angaja, joi, pe Marcel Popescu în funcţia de director sportiv al clubului "roş-albastru" urmând ca Narcis Răducan, cel care ocupa aceast post, "să rămână şi el la club, în staf".

"Marcel Popescu o să lucreze cu mine. Azi va veni şi îl angajez deja la Steaua. Va fi director sportiv, în locul lui Narcis Răducan. Va rămâne şi el acolo la club, în staf, dar director sportiv va fi Marcel Popescu pentru că e mai deştept, ştie mai bine, a demonstrat-o. Nu mă despart nici de cei din club, dar îi dublez, n-am ce face. N-au dat rezultate ", a spus Becali.

Becali a precizat că Popescu se află în relaţii foarte bune cu antrenorul FC Braşov, Antonio Conceicao, şi că apreciază cel mai mult jocul braşovenilor şi al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, ultima echipă fiind antrenată de Petre Grigoraş. " Marcel Popescu e în relaţii bune şi e impresarul lui Conceicao, aşa am înţeles. Îl recomandă faptul că a făcut din Braşov o echipă care joacă cel mai frumos fotbal. Ei şi cu Pandurii Târgu Jiu. Ce înseamnă asta? Conceicao şi ăla de la Pandurii sunt antrenori. Mie de ăia îmi place. Iei de colo de colo şi faci o echipă care combină frumos, asta e mână de antrenor. Din nimic a făcut bici şi ăla la Braşov şi ăla la Târgu Jiu. Cum fac, bă, ăia şi noi nu putem? 150 de jucători am luat şi tot nu facem aşa. Dar o să facem din vară", a mai spus el.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Antonio Conceicao să devină antrenorul Stelei din vară, Becali a răspuns: " Bine, mă, mai bine nu vă spuneam! "

Gigi Becali a afirmat că Marcel Popescu ar putea aduce deja la Steaua un prim jucător. " Este un jucător pe care noi vrem să-l luăm şi care are semnătură de la el că îl reprezintă. Nu e din Liga I, e de afară ", a menţionat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite