Marcel Popescu despre transferul lui Joao Alves: "Nu Nicolae Badea mă acuză"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Popescu
Marcel Popescu

Impresarul care l-a reprezentat pe Joao Alves, Marcel Popescu, a data de înţeles că transferul a picat din cauza lui Cristi Borcea.

"Joao Alves n-a fost de acord cu oferta lui Dinamo. Cu siguranţă că nu Nicolae Badea mă acuză pe mine. Nu e adevărat că l-am adus la pachet pe Alves şi că au existat clauze tip bancomat.

Santana fiind indispensabil pentru meciul de la Porto, i-am întrebat dacă îl vor pe Alves şi astfel ar avea şi un aliat pentru a-l convinge pe Santana. Cu Santana era mai uşor, e în ultimele 6 luni de contract şi pot semna cu el şi acum.

Eu sunt dispus să pun la dispoziţie lui Dinamo trei jucători fără să cer nici un cent. Dar să se înţeleagă şi ei cu jucătorii", a declarat Marcel Popescu la Sport.ro.

Dinamoviştii au explicat ieri situaţia transferului lui Joao Alves: "Condiţiile prestabilite au fost modificate brusc cu clauze extracontractuale, deşi acordul de transfer nu prevedea nici o plată către portughez, negocierile cu jucătorul Joao Alves au fost condiţionate de achitarea anticipată a unor sume care presupuneau operaţiuni multiple de tip bancomat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite