Marcao vrea 400.000 de euro pe an de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dorit de Marius Şumudică, Marcao, este prea scump pentru pretenţiile rapidiştilor. Impresarul acestuia afirmă că brazilianul solicită un salariu anual de 500.000 de dolari

"A avut o perioadă excelentă şi vrea să prindă un contract bun în Europa, undeva pe la jumătate de milion de dolari, echivalentul a 400.000 de euro. Mai sunt şi alte formaţii care-l doresc", a spus impresarul jucătorului "carioca".

Preţul cerut de cei de la Goias pentru Marcao este de doar 250.000 de euro. Salariul prea mare cerut de jucător este singura problemă a alb-vişiniilor.

Şumi vrea cu disperare un atacant

„E nevoie disperată de atacanţi! Avem ocazii clare de gol, dar nu reuşim să înscriem, e absurd! E inacceptabil aşa ceva! Rolul antrenorului e să ducă echipa la 16 metri de poarta adversă, de acolo depinde doar de jucători să înscrie. Trebuie să vină vârfurile cât mai repede", spunea Marius Şumudică.

Marcos Assis Santana Marçao

Data naşterii: 25 septembrie 1985, Camacari, Brazilia
Înălţime: 1,90 metri, Greutate: 83 kg
Cluburi la care a jucat: Ipitanga (2007 - 2008), Goias (2008 - prezent)

Până în acest moment, rapidiştii au în lot numai puţin de opt brazilieni. Şase dintre ei au fost transferaţi în această vară şi împreună cu Spadacio (foto) şi Cesinha, aflaţi deja în Giuleşti, speră să aducă un nou titlu pentru suporterii alb-vişinii, după o pauză de şapte ani. Este vorba de Cassio, Rui Duarte, Eszequias, Glauber, Marcos Antonio şi Veronesi. Marçao ar putea fi al nouălea jucător carioca din lotul Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite