Mara: „Doar CFR o poate încurca pe Dinamo să nu ia titlul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mara
Bogdan Mara

Mijlocaşul român a plecat azi în Grecia pentru a-şi rezilia contractul cu cei de la Skoda Xanthi. Mara este nemulţumit de starea financiară din Grecia şi a decis să se întoarcă în România. Deşi îşi doreşte o revenire în Liga I, singura ofertă concretă pe care o are acum este de la UTA.

Bogdan Mara (34 de ani) se simte excelent din punct de vedere fizic şi vrea să mai joace cel puţin un sezon. Dar nu în Grecia. Mijlocaşil s-a săturat de probleme financiare existente la Skoda Xanthi, dar şi de situaţia incertă care a cuprins întreaga Grecie şi a decis să se întoarcă acasă. Normal, el ar vrea să revină la o echipă din Liga I. „Simt că mai pot juca la un nivel foarte bun, aşa că nu mă tem de nicio nouă provocare“, a spus Mara, care are în acest moment o ofertă concretă. „Giovanni Catanzariti, preşedintele celor de la UTA, este prietenul meu şi mi-a înaintat deja o ofertă. Plus că acolo antrenor este Roland Naghy, un alt prieten de-al meu. Sunt convins că m-aş simţi extraordinar acolo. Rămâne să vedem ce va fi până la anul când se reiau pregătirile, pentru că eu totuşi aş vrea să mai joc măcar un sezon în Liga I“, a mai spus Mara.

Fostul dinamovist nu şi-a uitat prima dragoste, despre care crede că are cele mai mari şanse de a câştiga campionatul: „Dinamo mi-a plăcut cum s-a mişcat în această toamnă în Liga I. Are un lot bun, capabil să câştige titlul“. Deşi sunt mai multe echipe în fruntea clasamentului, toate cu pretenţii la cununa cu lauri, Mara crede că doar CFR poate ţine pasul cu Dinamo. „Cred că va fi o luptă în doi, între Dinamo şi CFR Cluj, pentru titlul de campioană, dar sper ca roş-albii să triumfe“.

Mara a avut cuvinte de laudă şi despre Steaua. „În campionat, roş-albaştrii au evoluat inconstant, au avut multe probleme, în schimb în Europa a fost altceva. Au avut şi şansă, dar au ajuns în primăvara europeană şi asta spune multe despre forţa acestei echipe“.

Fost internaţional, Mara s-a referit şi la şansele echipei naţionale de a se califica la un nou turneu final. „Eu zic că sigur batem Ungaria la Bucureşti şi cu un egal în Olanda vom lua o opţiune serioasă la calificare. Sigur, nu trebuie să ne încurcăm cu ceilalţi adversari consideraţi accesibili“, a concluzionat Mara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite