Mara: "Cârţu va schimba mentalitatea jucătorilor! Vor da totul pe teren cu Basel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Mara crede că schimbarea antrenorului la CFR Cluj este exact ceea ce le trebuia jucătorilor pentru a-şi reveni şi pentru a căuta o nouă motivare pentru sezonul abia început.

Fostul jucător al CFR-ului crede că Sorin Cîrţu va şti ce să le zică jucătorilor, cum să îi motiveze, astfel încât aceştia să dea totul pe teren la meciul cu FC Basel şi nu numai.

"Venirea lui Cîrţu e un şoc la echipă şi o nouă motivaţie pentru jucători. O victorie cu Basel ar conta enorm pentru meciurile care urmează, le-ar da mult moral pentru viitor. Cred că el va schimba motivaţia jucătorilor şi cei care vor intra vor da totul pe teren, pentru a-i arăta antrenorului că au valoare. Eu cred că e o schimbare bine-venită. Cred că cei de la CFR nu s-au regăsit în acest început de sezon, poate nici pregpătirea nu i-a adus într-un vârf de formă. Cred că la motivaţia jucătorilor trebuia umblat, aşa că e bună venirea lui Cîrţu. Cîrţu e sever, ştie să lucreze cu jucătorii, să-i mobilizeze, să le schimbe mentalitatea. Îl cunosc bine şi toţi cu care am vorbit despre el au avut numai cuvinte bune de spus", a spus Mara, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite