Manuel Neuer, cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2010-2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Manuel Neuer, care a fost transferat în această vară de la Schalke 04 la Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2010-2011, într-un clasament întocmit de Kicker.

Neuer, care a adunat 210 puncte, i-a devansat pe atacantul Mario Gomez (Bayern Munchen) - 190 de puncte şi pe mijlocaşul Nuri Şahin - 142 de puncte, care a plecat la Real Madrid după ce sezonul trecut a câştigat titlul de campion cu Borussia Dortmund.

Manuel Neuer, în vârstă de 25 de ani, titular în naţionala Germaniei, este primul portar care îşi adjudecă acest trofeu după Oliver Kahn, care a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga în 2001. "Sunt surprins, deoarece în general portarii nu câştigă astfel de trofee. Pentru mine e o mare onoare", a spus Neuer.

Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului trecut. Klopp, în vârstă de 44 de ani, i-a devansat pe Mirko Slomka (Hannover '96) şi Lucien Favre (Borussia Monchengladbach).

Titlul de cea mai bună jucătoare a sezonului trecut i-a fost acordat lui Fatmire Bajramaj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite