Mansour: "Fanii sunt rasişti şi ne fac «maimuţoi»!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de culoare de la FC Timişoara nu mai pot tolera manifestările cu tentă rasistă ale suporterilor bănăţeni. Senegalezul Gueye Mansour a fost mandatat de ceilalţi fotbalişti de culoare să facă publice nemulţumirile pe care le au în legătură cu atitudinea fanilor.

"Sunt niste lucruri pe care le vad si nu-mi plac, lucruri urate din partea unor oameni si nu am putut sa mai înghit. M-au înjurat de multe ori, nu a fost o problema, desi pe cei care m-ai înjurat de mama nu îi voi ierta niciodata, dar apoi au trecut si la Parks. Winston este distrus psihic din cauza lor. Apoi au trecut la Mejia si acum la Nibombe (foto). M-a deranjat foarte mult cand am auzit ce au strigat fanii la adresa lui pentru ca si-a facut datoria si a dat totul la Timisoara. Daca vrea sa plece sau nu e doar problema lui si a clubului, dar atunci cand e facut maimutoi si se ajunge la lucruri rasiste mi se pare total anormal", a spus Mansour.

Atacantul a precizat că unii dintre suporterii timişoreni sunt nesimţiţi şi că publicul timişorean nu se deosebeşte cu nimic de cel din alte colţuri ale ţării, deşi are pretenţia că este superior.

"Sunt oameni care vin doar ca sa înjure jucatorii de mama si de tata, nu se gîndesc ca ar putea sa fie si copiii lor în teren? Este nesimtire din partea lor, la lucrurile pe care le striga împotriva noastra, daca nu le convine sa vorbeasca cu domnul Iancu, sa ne dea afara pe toti cei care suntem de culoare! Daca suntem aici înseamna ca am meritat sa fim aici, daca le convine sau nu, nu e problema noastra, dar sa nu mai vina doar sa manance seminte cu burta umflata de bere si sa ne înjure în halul în care ne înjura. Asta este respectul lor?", a spus Mansour.

Patronul Marian Iancu a declarat că Mansour s-ar putea alege cu o amendă pentru că a încălcat regulamentul clubului. "Dacă ar exista vreo măsură ar fi disciplinară pentru că a încălcat regulamentul, nu pentru ce a spus. Nu vreau să implic clubul în discuţia asta" , a spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite