Manea: „Mai bine ne spuneau că deranjăm!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a decis aseară că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu au avut drept de joc în meciul Rapid – FC Timişoara (1-0) de la 5 martie.

CITIŢI ŞI: LPF: Varga şi Bălan nu aveau voie să joace cu Timişoara

Astfel, cazul va ajunge la Comisia de Disciplină care va da verdictul final. După decizia de ieri, giuleştenii sunt din ce în ce mai aproape de a pierde partida la „masa verde” cu 0-3. În termen de maximum două săptămîni, Rapid va şti dacă rămîne sau nu fără cele trei puncte pe care le-au câştigat pe teren. Directorul tehnic Nicolae Manea a declarat că Rapidul suferă pentru că a deranjat pe mulţi în lupta pentru titlu. „Nu ne mai miră nimic. Ne-am obişnuit deja să pierdem meciurile la «masa verde». Mai bine ne anunţau că deranjăm şi hotărau mai repede!”, a spus oficialul rapidist.

Ioan Andone  vrea un proiect pe termen lung
În altă ordine de idei, antrenorul Ioan Andone este aşteptat astăzi la negocieri de patronul rapidist George Copos. „Fălcosul” a declarat ieri că ar veni la Rapid, dar nu pentru două luni, ci doar în cazul în care i se prezintă un proeict pe termen lung. Fosta glorie a „vişiniilor”, Rică Răducanu, este de părere că „Ando” nu va alege Rapidul: „Nu cred că va face prostia asta? Cine îi dă banii? Din partea mea să vină, dar nu cred că se va întâmpla asta”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite