Manea: "Moraes nu pleacă deocamdată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că, pe lângă Marian Aliuţă, vineri s-au alăturat lotului şi jucătorii Antonino D'Agostino (Italia) şi Fernando Cafasso (Argentina), săptămâna viitoare fiind aşteptat şi atacantul Adrian Dulcea.

"Pe lângă Aliuţă, au intrat în program de vineri jucătorii D'Agostino şi Cafasso. Dulcea va veni săptămâna viitoare. Vor mai veni jucători şi în Antalya. Vom lua doar jucători care ne pot ajuta. Toţi cei care vin nu sunt gata legitimaţi, rămâne să ne confirme în Antalya că pot să ne ajute sau nu. D'Agostino a jucat în Serie A, faptul că are vreo 200 de meciuri acolo spune ceva. Cafasso a jucat în Uruguay. Sigur, să vedem şi dacă îi putem convinge să rămână. Mai am în vedere doi jucători, un mijlocaş şi un atacant. Vârful, de 22 de ani, a fost împrumutat de West Bromwich Albion în liga a doua engleză", a spus Manea.

Nicolae Manea a afirmat că este posibil ca şi fundaşul Mădălin Ciucă de la Universitatea Craiova să revină la Gloria. "Craiova nu şi-a achitat obligaţiile financiare, dacă nu ne dau banii, jucătorul revine. Data limită a expirat, i-am mai păsuit noi, dar...", a comentat el.

Tehnicianul echipei bistriţene a menţionat că şi Junior Moraes, şi Lukas Szukala au oferte de transfer. "Moraes nu pleacă deocamdată. Sunt oferte pentru el, pentru Szukala, dar încă nu ne-am hotărât, ne interesează ca echipa să meargă bine. Dacă ar juca şi în retur, la vară am putea să-i vindem şi mai bine. Sigur, dacă dintre jucătorii care vin găsim pe cineva care îi poate înlocui, atunci da, dar altfel nu pleacă nimeni", a spus Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite