Manea: "Ne-a ieşit ce ne-am propus, să nu pierdem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Manea
Nicolae Manea

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat după remiza cu Pandurii Târgu Jiu, 0-0, că formaţia sa a reuşit ceea ce şi-a propus, să nu piardă, dar a avut şi şansă când Albuţ a apărat un penalty.

"Mă aşteptam la un joc dificil între două echipe care luptă pentru supravieţuire. Pandurii venea după un rezultat bun la Dinamo. Mă aşteptam ca acest joc să fie la intensitate maximă, am avut şi şansă prin inspiraţia lui Albuţ care a apărat penalti, dar şi gazdele au avut, putem spune, şansă. A fost un joc pe contre, am avut ocazii şi noi şi gazdele. E un punct cucerit cu un adversar cu care ne luptăm, echipa gazdă are un lot bun cu jucători buni şi un antrenor bun. Şi noi am luptat mult pentru acest punct şi mă bucur că l-am cucerit. Am avut şi şansă la acest meci spre deosebire de cel cu Astra. Ne-a ieşit ce ne-am propus, să nu pierdem", a spus Manea.

Nicolae Manea a refuzat să comenteze faza penaltiului din minutul 69: "Nu am văzut nimic la penalti, întrebaţi pe Crăciunescu poate el a văzut mai bine, a fost mai aproape".




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite