Mandorlini atacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea Mandorlini, vrea să schimbe impresia despre antrenorii italieni şi îşi doreşte un CFR foarte ofensiv. În Alpi, Mandorlini pregăteşte o echipă care să păstreze în vitrină titlul de campioană

În ultimul an, CFR şi-a câştigat un renume de echipă care joacă italieneşte, după stilul antrenorului său. Andrea Mandorlini a reuşit să disciplineze tactic o echipă care avea în componenţă mai multe vedete, dar suferea la acest capitol. S-a impus ca un tehnician dur, care nu suportă jumătăţile de măsură, motiv pentru care a reuşit să-i strângă pe jucători în jurul său şi să-i unească într-o familie.

Metodele sale au avut sorţi de izbândă, deşi jocul defensiv a fost acuzat de majoritatea omaneilor de fotbal. CFR câştiga meciurile la limită, dar avea ca principal atu faptul că primea foarte greu gol. De data aceasta, italianul este decis să schimbe sistemul, mizând pe un atac format din trei piese. Odată cu venirea lui Kivuvu, „feroviarii“ au devenit mult mai ofensivi şi Mandorlini insistă pe un sistem 4-3-3, cu Bud sau Traore cel mai avansat fotbalist. „Îmi plac foarte mult antrenamentele, pregătirea decurge excelent.

Cantonamentele nu cred că sunt preferatele vreunui jucător, dar nu au de ales, este important să fie puşi la punct din toate punctele de vedere. Nu ai cum să fii campion dacă nu treci prin această perioadă. Am observant că Mandorlini insistă pe ofensivă, ceea ce este bine“, spune preşedintele Iuliu Mureşan.

Obosiţi, jucătorii abia aşteaptă revenirea în ţară


Cu două antrenamente pe zi, Mandorlini încearcă să-şi aducă elevii la un potenţial cât mai bun înainte de debutul în noul sezon. La fel ca de fiecare dată, jucătorii se plâng de oboseala acumulată, deşi sunt conştienţi că aceasta este cea mai importantă perioadă din viaţa unei echipe: „Suntem foarte, foarte obosiţi, intensitatea antrenamentelor este extraordinară.

De două ori pe zi să alergi două ore pe temperaturi de peste 25 de grade nu e chiar simplu, dar necesar dacă vrei să faci performanţă. Bine că măcar e frumos aici, zona e minunată“, a declarat unul dintre jucători, care nu a dorit să-şi facă public numele. Astăzi, de la ora 19.00, CFR va disputa cel mai tare amical al verii, în compania campioanei Belgiei, Anderlecht Bruxelles.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite